Events

På restauranten afholder vi med jævne mellemrum events af forskellig karakter. Her vil man opleve at vi bevæger os vidt omkring, og udfordrer os selv med forskellige temaer, eller benspænd, så man som gæst får lov at opleve noget helt andet, end vores faste menuer. Der vil være højt til loftet og plads til at udfordre og eksperimentere, men også at fejre traditioner og klassiske gastronomiske dyder.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil blive annonceret nye events.

Fisk & Skaldyrsaften

16. august

Oplev det bedste fra havet, fjorden og Europas vinskråninger på Fisk & Skaldyrsaften den 16. august. Nyd en 7-retters menu med 3 snacks, nøje sammensat med ekstraordinære franske vine fra 1wineworld. Prisen er 1.800 kr. pr. person.

Vildtaften

1 November

Traditionen tro byder vi velkommen til en unik vildtaften den 1. november. Oplev en 5-retters menu med 3 snacks, kombineret med lækre vine fra 1WineWorld til 1.700 kr. pr. person.

Mortensaften

10. november

Nyd Mortensaften hos Underklippen den 10. november med en traditionel 3-retters menu og 3 snacks til 500 kr. pr. person.

30-års jubilæum

30. November

Restaurant Under Klippen fejrer 30-års jubilæum. Festlighederne starter kl. 18:00, og denne aften kan du nyde en 6-retters menu med 4 snacks samt en ekstraordinær vinmenu til 2000 kr. pr. person.

Nytårsmenu

31 december

Afslut 2024 og start det nye år med vores lette og lækre nytårsmenu. Den 4-retters menu med snacks leveres “ud af huset” og kræver kun minimal tilberedning derhjemme. Prisen er 600 kr. pr. person.

Scroll to Top