Events

På restauranten afholder vi med jævne mellemrum events af forskellig karakter. Her vil man opleve at vi bevæger os vidt omkring, og udfordrer os selv med forskellige temaer, eller benspænd, så man som gæst får lov at opleve noget helt andet, end vores faste menuer. Der vil være højt til loftet og plads til at udfordre og eksperimentere, men også at fejre traditioner og klassiske gastronomiske dyder.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil blive annonceret nye events.

Valentins aften

14. februar

Fejr kærligheden hos Underklippen på Valentins aften den 14. februar. Nyd en romantisk stemning og forkæl dine smagsløg med en lækker 3-retters menu, ledsaget af snacks. Vælg mellem champagne og vinmenu eller en non-alkoholisk alternativ. Prisen er 900 kr. pr. couvert.

Nordisk aften

22. marts

Deltag i vores Nordiske aften den 22. marts, hvor fokus er på friske danske råvarer. Nyd en 4-retters menu samt 3 snacks, akkompagneret af danske og tyske vine. Vi får også besøg fra den danske vingård Stokkebye, der vil dele indsigt i deres vine. Prisen er 1.000 kr. pr. couvert.

Aspargesfestival

24. maj

Invitation til årets Aspargesfestival den 24. maj, hvor vi byder på en overdådig 5-retters menu plus 3 snacks. Oplev vine fra områder som Champagne, Mosel, Baden og Burgenland. Prisen for denne gastronomiske oplevelse er 1.500 kr. pr. couvert.

Sommeraften

14. juni

Velkommen til sommeraftenen den 14. juni, i samarbejde med vinleverandøren 1wineworld. Nyd en wine and dining aften med en 4-retters menu og snacks til 850 kr. pr. couvert.

Studenter menu

 uge 26

Fejr de nyudklækkede studenter hele ugen med vores specielle menu: 3 retter, snacks og champagne (gælder kun med studenterhuen) til 500 kr. pr. couvert.

Fisk & Skaldyrsaften

16. august

Oplev det bedste fra havet, fjorden og Europas vinskråninger på Fisk & Skaldyrsaften den 16. august. Nyd en 7-retters menu med 3 snacks, nøje sammensat med ekstraordinære franske vine fra 1wineworld. Prisen er 1.800 kr. pr. person.

Vildtaften

1 November

Traditionen tro byder vi velkommen til en unik vildtaften den 1. november. Oplev en 5-retters menu med 3 snacks, kombineret med lækre vine fra 1WineWorld til 1.700 kr. pr. person.

Mortensaften

10. november

Nyd Mortensaften hos Underklippen den 10. november med en traditionel 3-retters menu og 3 snacks til 500 kr. pr. person.

Nytårsmenu

31 december

Afslut 2024 og start det nye år med vores lette og lækre nytårsmenu. Den 4-retters menu med snacks leveres “ud af huset” og kræver kun minimal tilberedning derhjemme. Prisen er 600 kr. pr. person.

Scroll to Top