Events

På restauranten afholder vi med jævne mellemrum events af forskellig karakter. Her vil man opleve at vi bevæger os vidt omkring, og udfordrer os selv med forskellige temaer, eller benspænd, så man som gæst får lov at opleve noget helt andet, end vores faste menuer. Der vil være højt til loftet og plads til at udfordre og eksperimentere, men også at fejre traditioner og klassiske gastronomiske dyder.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil blive annonceret nye events.

Vildtaften

1 November

Traditionen tro byder vi velkommen til en unik vildtaften den 1. november. Oplev en 5-retters menu med 3 snacks, kombineret med lækre vine fra 1WineWorld til 1.495 kr. pr. person.

Mortensaften

10. november

Nyd Mortensaften hos Underklippen den 10. november med en traditionel 3-retters menu og 3 snacks til 450 kr. pr. person.

30-års jubilæum

30. November

Restaurant Under Klippen fejrer 30-års jubilæum. Festlighederne starter kl. 18:00, og denne aften kan du nyde en 6-retters menu med 4 snacks samt en ekstraordinær vinmenu til 2000 kr. pr. person.

Nytårsmenu

31 december

Afslut 2024 og start det nye år med vores lette og lækre nytårsmenu. Den 4-retters menu med snacks leveres “ud af huset” og kræver kun minimal tilberedning derhjemme. Prisen er 600 kr. pr. person.

Scroll to Top

Mortens aften

Kom til Mortens aftens søndag d. 10/11
Mortens aften: 
Snacks:
 
Hokaido græskar bisque m. jomfruhummer.
Mini quiche m. porrer, rosmarin & pancetta.
Frossen waldorfsalat.
 ______________________________________________________________________

Færøsk koldrøget laks, håndpillede rejser, sprød malt, vægtel æg, dild & en sifon på hengemte hvideasparges og gammel knas ost.

Underklippens variation af and 2024 med alt der hører til.

Æbler & Pærer pocheret i en hvidvins lage m. varme vinterkrydderier, rosiner i calvados brunet smør, sprød kanel pamer & vanilje is.

Prisen for menuen er 450 kr. og der kan tilkøbes vinmenu for 350 kr.
 

Nytårsmenu 2024

Køb årets nytårsmenu inden Søndag d. 15/12 og få 15% af prisen refunderet på en gavekort 

Snacks
Sprød krustade m. Lynstegt Tun, nødde vinaigrette & lime, jalapeno creme
Pastinak chips m. Dip lavet på rogn
Aranchini m. Gaunciale & sort trøffel
______________________________________________________________
Hummer bisque m. Fermenteret tomat & aromatisk chili, hummer ravioli m. Burrata & basilikum
Farseret & sprødstegt vesterhavs torsk m. Karameliseret jordskok creme, grillet grønkål & en syrlig blanquette sauce på sar urten
Grillet oksemørbrad m. Variation af pastinakker, kartoffel dauphinoise, morkler & en fyldig bordelaise sauce skilt m. Røget marv & syltede sennepskorn
Mørkchokolade marquise m. Solbær, ristede hasselnødder & vanilje parfait

Prisen for menuen er 600,- 

Pescetar menu

Snacks
Sprød krustade m. Lynstegt Tun, nødde vinaigrette & lime, jalapeno creme
Pastinak chips m. Dip lavet på rogn
Lille malt tærte m. Koldrøget laks, rygeost & dild
______________________________________________________
Hummer bisque m. Fermenteret tomat & aromatisk chili, hummer ravioli m. Burrata & basilikum
Farseret & sprødstegt vesterhavs torsk m. Karameliseret jordskok creme, grillet grønkål & en syrlig blanquette sauce på sar urten
Stegt pighvar m. Champagne sauce, grillet porrer, kartoffel dauphinoise & variation af pastinakker
Mørkchokolade marquise m. Solbær, ristede hasselnødder & vanilje parfait
 

Prisen for menuen er 600,-
HUSK, at ved bestilling af begge menuer får man 15% af beløbet refunderet som et gavekort

Ring til 97 40 66 55