Events

På restauranten afholder vi med jævne mellemrum events af forskellig karakter. Her vil man opleve at vi bevæger os vidt omkring, og udfordrer os selv med forskellige temaer, eller benspænd, så man som gæst får lov at opleve noget helt andet, end vores faste menuer. Der vil være højt til loftet og plads til at udfordre og eksperimentere, men også at fejre traditioner og klassiske gastronomiske dyder.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil blive annonceret nye events.

Nytårsmenu

31 december

Afslut 2024 og start det nye år med vores lette og lækre nytårsmenu. Den 4-retters menu med snacks leveres “ud af huset” og kræver kun minimal tilberedning derhjemme. Prisen er 600 kr. pr. person.

Scroll to Top

Nytårsmenu 2024

Køb årets nytårsmenu inden Søndag d. 15/12 og få 15% af prisen refunderet på en gavekort 
 
Snacks
Sprød krustade m. Lynstegt Tun, nødde vinaigrette & lime, jalapeno creme
Pastinak chips m. Dip lavet på rogn
Aranchini m. Gaunciale & sort trøffel
______________________________________________________________
Hummer bisque m. Fermenteret tomat & aromatisk chili, hummer ravioli m. Burrata & basilikum

Farseret & sprødstegt vesterhavs torsk m. Karameliseret jordskok creme, grillet grønkål & en syrlig blanquette sauce på sar urten

Grillet oksemørbrad m. Variation af pastinakker, kartoffel dauphinoise, morkler & en fyldig bordelaise sauce skilt m. Røget marv & syltede sennepskorn

Mørkchokolade marquise m. Solbær, ristede hasselnødder & vanilje parfait
 
Prisen for menuen er 600,- 
 
Ring til 97 40 66 55 for bestilling

Pescetar menu

Snacks
Sprød krustade m. Lynstegt Tun, nødde vinaigrette & lime, jalapeno creme
Pastinak chips m. Dip lavet på rogn
Lille malt tærte m. Koldrøget laks, rygeost & dild
______________________________________________________
Hummer bisque m. Fermenteret tomat & aromatisk chili, hummer ravioli m. Burrata & basilikum

Farseret & sprødstegt vesterhavs torsk m. Karameliseret jordskok creme, grillet grønkål & en syrlig blanquette sauce på sar urten

Stegt pighvar m. Champagne sauce, grillet porrer, kartoffel dauphinoise & variation af pastinakker

Mørkchokolade marquise m. Solbær, ristede hasselnødder & vanilje parfait
 

Prisen for menuen er 600,-
HUSK, at ved bestilling af begge menuer får man 15% af beløbet refunderet som et gavekort

 
Ring til 97 40 66 55 for bestilling