"Onsdage & Torsdage" er vores hverdagsmenu, som består af 7 servering, der giver et kort indblik i vores kulinariske køkken. Der estimeres minimum 1,5 – 2 timer ved bordet.
Peberrod, fjordrejer, stenbiderrogn
*
Kalvetatar, cognac
Kartoffel, trøffel, ost
**
Surdejsbrød & Klippens smør
Stegt havtaske, grøn karrybisque, kaffir lime
Perlehøne, morkler, lakrids
Bergamot, hvidchokolade, græsmælk
Hverdags menu
600
Inkl. Vinmenu
1.000
Inkl. ekstraordinære vinmenu
1.400
Inkl. Non-alkoholic
900
TILKØB
3 stk. Østers……………………………………..……………………………………….150
Caviar ”White Sturgeon” 15 g / 30 g..………………………………………. 225 / 425
Joselito ”Verdens bedste skinke”……………………………………………………175
Ost – Sødt – Sprødt……………………………………………………………………. 125