Peberrod, fjordrejer, stenbiderrogn
*
Kalvetatar, cognac
Kartoffel, trøffel, ost
**
Hjertemusling, brioche brød, ørredrogn
Surdejsbrød & Klippens smør
Stegt havtaske, grøn karrybisque, kaffir lime
Artiskok, hasselnød, citrus
Kalvekæbe, rødvin, jordskok
Perlehøne, morkler, lakrids
Bergamot, hvidchokolade, græsmælk
Menu Under Klippen
800
Inkl. Vinmenu
1.400
Inkl. Ekstraordinære vinmenu
2.000
Inkl. Non-alkoholic
1.250
TILKØB
3 stk. Østers……………………………………..……………………………………….150
Caviar ”White Sturgeon” 15 g / 30 g..………………..……………. 225 / 425
Joselito ”Verdens bedste skinke”…………………………………………………175
Ost – Sødt – Sprødt…………………………………..………………………………. 125