Velkommen til en unik aften med det bedste af det bedste.
Denne aften har vores kokke kreeret en række kreative – men også stilistiske – retter med caviar som fællesnævner. Aftenen byder endvidere på besøg af vores caviar-leverandør Alex Klemensen, som er stifter og ejer af ROGN.
Den eksklusive menu akkompagneres af en lige så eksklusiv selektion af 7 champagner udvalgt af vores restaurantchef.
MENU MED 10 SERVERINGER
Snacks
- Venø østers, Beurreblanc, Oscietra Caviar
- Blomkål, Hasselnødder, Baerri Caviar
- Hummer, Avokado, Oscietra Caviar
- Peberrod, Fjordrejer, Kalix Lögrom
Retter
– Røget ål, Hyldeblomst, Oscietra Cavia
– Sorthummer, Sellerifløde, Baerri Caviar
– Søtunge, Røget kartoffel, Hvidvin/Caviar-sauce
– Kalvetatar, Dashi, Serbien Caviar
– Dry age okse, Glaseret løg, Baerri Caviar
– Is på Madagaskar vanilje & Gold Caviar
Menupris inkl. champagner mv.
Kr. 3.000,-
Menuen serveres kun denne aften, så vær hurtig. Der er traditionelt rift om denne helt unikke event, og der er kun et begrænset antal pladser.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne helt unikke menu Under Klippen.